donderdag 25 maart 2021

Video serie over sneeuwverven (ijsklontjes kan natuurlijk ook)

Toen we in februari wat sneeuw hadden, heb ik een serie van drie videos gemaakt en gedeeld op facebook over sneeuwverven. 

In deel 1 leg ik uit welke materialen je nodig hebt en laat ik een paar vouwvoorbeelden zien

In deel 2 ga ik in op hoe je de stof, de sneeuw en het verfpoeder stapelt


En in deel 3 is het tijd voor een uitleg over spoelen en natuurlijk de resultaten! 


Voor iedereen die niet op facebook zit, zijn de videos nu ook te bekijken!

1 opmerking:

mia zei

Wat ik wel eens doe, is de aangemaakte verfoplossing in een ijsblokjes bakje invries, als ik dan de stof in een emmertje doet vul ik het op met ijsblokjes uit de winkel en dan schakeer ik de ingevroren blokjes er boven op, op die manier kan ik dan de verf een beetje sturen. Werkt bij mij prima.