dinsdag 27 oktober 2015

Op weg naar Maastricht

Zoooo, de tassen zijn gepakt voor de verfdemo's tijdens OEQC in Maastricht onder de vlag van het Verfcollectief.We zijn te herkennen aan deze handgeverfde kleding (want een schort kunnen we dit toch niet noemen):


En aan de wanden tref je deze baniers, wederom met de onverslaanbare service en kwaliteit van Passion-Prints gerealiseerd:


Hilde van Schaardenburg laat deze dagen het 'schilderen op doek' zien, Corinne Zambeek doet van alles met Procion MX en Drimarene-K, Oya van de Kamp komt marmeren op stof  en ik concentreer me op shibori:


Ik heb ook het ijsblokjesapparaat bij me:


En we gaan ook nog ecoprinten:


Ik heb me voorgenomen om in de pauzes te werken aan een nieuw ontwerp voor Colorminds. Het volgende kleurthema is zwart/wit met een kleuraccent. Het idee is een grote lap van 150x75 (onze vaste maat) af te binden van kleine naar hele grote ovalen. En daarna ter plekke te verven (zal wel zondag worden ;-).


Over Colorminds gesproken, ook daar zitten we niet stil, op vrijdag 20 november houden we een Show & tell over de Colorminds quilts en over eigen werk van Rita Dijkstra, Marielle Huijsmans en mijzelf.


Ik hoop weer veel bloglezers te treffen, zowel in Maastricht als in Enkhuizen! Het blijft bijzonder om kennis te maken met de mensen die mijn blog lezen en vaak al langere tijd volgen!

5 opmerkingen:

Beth zei

Those three dresses were amazing. So glad to see your development as an artist.

Anita zei

Heel veel plezier, kom zaterdag lekker genieten van al het moois.

Petra Kooij zei

Ik zou graag komen maar het is zo ver weg!!! Veel plezier

Jo Huijsman zei

veel succes met het verfcollectief in Maastricht. Jullie zien mij

Hannie de Beer zei

Donderdag ben ik er . Ben reuze nieuwsgierig! Veel succes!