vrijdag 12 december 2014

Cognac maar dan andersOp het Tobasignblog ontdek ik deze week hoe je cognac geel maakt!

Op het Berninablog leg ik uit hoe je dit kerstornament maakt:
En op het Quiltersgildeblog prijs ik de nieuwe online bibliotheek de hemel in. Het is dan ook een onontdekt pareltje. Zo zijn bijvoorbeeld alle boeken van het duo Jan Beaney en Jean Littlejohn ook te leen. De eerste drie even niet want die heb ik nu in huis ;-)En in de Facebookgroep Hobbyboeken kon ik dit Out-of-print boek van diezelfde Jan Beaney te pakken krijgen, tweedehands:


Tijd tekort maar gelukkig komen er een aantal vrije dagen aan!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze hebben ook een paar mooie dvds gemaakt en daar heb ik er weer een paar van ! :-)

Mooie kleur, dat cognac!

Hannie de Beer zei

Ook ik heb me aangemeld! Ik heb al een lijstje gemaakt welke ik wil lenen . En het boek van Jan Beany is zeer bruikbaar, staat al ruim 25 jaar hier in de kast, heb het eens aangeschaft toen ik textiele technieken deed. Was het net uit! Een goede vangst!
Leuk kerstornament!

Joke Hardenbol zei

Ik wilde me aanmelden en ik ben toch echt niet blond, maar ik kan nergens vinden waar ik dat account aan kan maken. Telkens kom ik op de pagina van de bibliotheek, maar daar is geen mogelijkheid tot het maken van een account. Maar jouw Pinterestpagina voldeed ook altijd prima ;-).

Beth zei

Wow, What a week! I am so impressed you hosted a tree ornament on the Bernina site and that cognac color is absolutely luscious! I can see a piece of draped silk Charmeause in that color. Yum.Yum!
I've always wanted to just look at the Beany and Littlejohn books. Maybe I will check my library as well!! I am always so proud to see everything you do and that you are "out there" getting so well know. Congratulations.

Jo Huijsman zei

en laat ik nou gek op cognac zijn

Anita zei

Wauw wat een prachtieg kleur.
De quiltersbieb is altid leuk, prachtige boeken al geleend.