maandag 17 maart 2014

Project Menschen

In de afgelopen weken ben ik ook druk bezig geweest met het kunstproject Menschen, georganiseerd door Jutta Hellbach, mogelijk gemaakt door Bernina. Op het NL Bernina blog  en op het Duitse Bernina blog vandaag een sneak preview.Het zijn geen roze mannetjes geworden ;-). Natuurlijk wilde ik hier even goed over nadenken. Een pictogram is voor mij toch vooral een kunstmatige eenheid, een verzameling van silhouetten die in één vorm zijn gegoten. Geplooid zo je wil, en ja daar kon ik natuurlijk wel wat mee.


De inhoud van de doos heb ik nauwelijks gebruikt maar ja, dat was ook geen verplichting gelukkig.23-25 mei tijdens de Nadelwelt in Karlsruhe is dit paneel onderdeel van een wand met 24 panelen. Daar hoop ik tzt. foto's van te kunnen laten zien.

4 opmerkingen:

els zei

Ik word natuurlijk steeds nieuwsgieriger. Het wordt vast een blikvanger op die tentoonstelling.

Jo Huijsman zei

Oei, wat maak jij mij nieuwsgierig. Ik ben reuze benieuwd naar je resultaten.

Hannie de Beer zei

Dit ziet er wel heel intrigerend uit! Spannend, jammer dat ik niet naar Karlsruhe kan gaan.

marjolijn zei

Karlsruhe ga ik niet halen, Harderwijk waarschijnlijk wel. Ben benieuwd hoe het is geworden. Dat kantachtige spreekt me wel aan.