zondag 1 september 2013

Ik heb niks om te doen...

Maar dat is misschien niet helemaal de juiste omschrijving.
Het eindwerkstuk van QS11 is klaar, besproken en ingeleverd, klaar om te gaan hangen volgende week op de ATT in Alkmaar. Altijd heerlijk als je een project afsluit maar het is net als met een goed dik boek, je kunt ook niet zomaar een ander oppakken omdat je hoofd nog bij de plot van het andere boek zit...

Dus nu kan ik niet bedenken wat ik eens zal gaan doen.
Ik kan natuurlijk het werkje wat ik maakte bij Susan Dahlberg eens af gaan maken, dat hangt tenslotte al een maand of vier aan de boekenkast (gek he dat je er op het laatst gewoon langs heen kijkt ;-):Maar nee, even geen puf voor. Ik kan gaan bedenken wat ik met het thema Reizen ga doen voor AQGO, voor het thema Denken voor het Quiltfestival of het thema Land en Water voor het Textielfestival. Maar nee, nog eventjes niet.

Rondjes langs de (blog)velden leverde in elk geval op dat Sandra exposeert op 22 sept. in Buren dus die staat genoteerd in de agenda. En Hannie tipte de wandkledententoonstelling in het Textielmuseum nog t/m 15 september, ook leuk!

En op het Fireblog begint Beata aan een serie theorie-blogs over kleur en kleurgebruik plus kleine oefeningen, daar sluit ik me ook bij aan.

Iemand tipte nog de Textiel- en vezelmanifestatie in Doesburg, de 28e september.

Bloglezer Eva vroeg om tips voor Frankrijk, dus me nog even verdiept in Patchwork Europe waar ik over anderhalve week al naar toe ga, wat een geweldig programma, met Quilt National, Nancy Crow, Linda Colsh, Artexture en de SAQA tentoonstelling. Oh en Susan Dahlberg is er ook!

Volgend weekend de ATT en de kunstroute N/W Veluwe waar Marjon Hoftijzer weer aan meedoet en naar deze kunstenaar wil ik dan ook zeker gaan: http://www.majdandzic.nl/.

Misschien is het maar goed dat ik me vandaag even geen inspiratie heb. Ik moet natuurlijk ruimte maken voor alles wat komen gaat ;-).

10 opmerkingen:

Janny de Roo zei

even de zaken laten betijen....meestal komt het goed...!

Hannie de Beer zei

Even uitblazen, en de energie om weer te beginnen komt vanzelf!
Tot ziens in Alkmaar!

els zei

Met zo'n programma voor de boeg lijkt het me ook wel verstandig om eerst maar even bij te komen.
Na al deze tentoonstellingen heb je vast weer een heleboel inspiratie.

marjolijn zei

en dan weet ik nog een dagje dat gepland moet gaan worden! Ja, het gevoel herken ik. Even alles laten zakken en dan straks met frisse moed aan iets nieuws beginnen. Dat komt echt wel hoor. Eerst je studio/kamer even helemaal opruimen, dat werkt ook heel goed!

Aart zei

Kijk het programma van Focus van Ned.2 even terug, dat gaat over creativiteit, dan weet je waarom je nu even niets moet doen!!
http://quiltaart.blogspot.nl

Liesbeth Wessels zei

Jeetjes wat een vol programma. In Alkmaar ga ik zeker je kunstwerk voor QS bewonderen. Ik ben er op vrijdag. Alle andere mooie tips laat ik ook maar aan me voorbij gaan. groetjes van Liesbeth

janneke zei

Heel herkenbaar, dat lege gevoel. Maar met al de komende activiteiten gaat het zeker weer stromen!
En wat heerlijk dat je tafel dan leeg is, als... als... je iets inspirerends tegen komt...

mia zei

Wat vervelend, maar die stilte duurt niet lang, ik heb ideeën genoeg maar ben nog aan mijn stoel gebonden. En dan stapelen de ideeën vanzelf op. Ik hoop dat ik naar de tt kan maar????

Suus zei

Allemaal leuke activiteiten in t voorruitzicht.

christina zei

en ruimte in je hoofd maken om alle indrukken te verwerken. Na die tijd heb je vast weer voldoende inspiratie gekregen voor alle thema's waar jij iets voor wilt maken.