zondag 28 april 2013

Drukke dagen

Meestal vinden vooral andere mensen dat ik veel op mijn bord heb liggen, deze dagen ben ik het met ze eens :-).

Vrijdag bracht ik verschillende artquilts naar Gouda waar de expositie Artquilts in Nederland a.s. woensdag open gaat, met een artquiltsymposium (waar ik ook bij ben). Onder de quilts ook deze van Colette, de eerste voorjaarszon:Op de terugweg bracht ik mijn Binka vanuit de Colours of Africa Expositie in Essen mee terug die nu in mijn eigen tuin staat te stralen:


Erg leuk om ze op verschillende blogs terug te hebben gezien!

Gisteren weer de dertiende dag Quilten Speciaal, dit keer met Maryan Geluk. Bezoek aan het Aboriginal museum, in Utrecht.

Omdat schrift niet voorkomt in hun cultuur, zijn de verhalen voor Aboriginal gemeenschappen van groot belang. In Storytellers worden aan de hand van prachtige kunstwerken op doek en boombast vijf van deze belangrijke verhalen uit de Aboriginal cultuur verteld.

Prachtige expositie gezien, veel gehoord over verhalen vertellers, gebruik van ritme, en bezig geweest met een collectieve inspiratiebron voor onze volgende opdracht.

 
Maar de uitwerking hiervan moet nog even wachten want eerst maken we ons klaar voor de overzichtsexpositie van Colette Berends en Ina Klugt in Veldhoven komend weekend! Ook dat verhaal wil verteld worden, en dus draait de printer overuren!
 
 
Ondertussen vraagt Ard of ik ook iets wil met de wortel van de  'Italiaanse Ossetong'. Op de verpakking stond nl. ook geschikt als verfplant...
 

Ben bang dat het nog even moet wachten.... want eerst moet ik nog lapjes zoeken voor de 2 dagen masterclass bij Katie PM de week erna, ik heb een basisset van 21 (3 kleuren, elk 7 gradaties) maar het idee is dat je van per gradatie minimaal 3 verschillende lapjes meeneemt om iets te kiezen te hebben. Gelukkig kan ik in Veldhoven vast nog wel wat kopen!

10 opmerkingen:

Ineke zei

Vergeet niet te slapen!!

Ineke zei

O ja, en op tijd de knop omzetten.

Beth zei

I'm tired just reading you list of activities...

Sandra zei

Blijven ademen!

els zei

Succes met alles. Het is inderdaad wel erg veel, maar het gaat je vast lukken..
Ik zie er naar uit om je Zaterdag in Velthoven te zien.

Hannie de Beer zei

Gewoon blijven ademen. Maar je hebt het inderdaad erg druk, maar wel erg leuk al deze bezigheden!
Ik zie je waarschijnlijk in Gouda, of anders Zondag in Veldhoven.

marjolijn zei

Ik word al moe als ik dit lees..... Pas goed op jezelf!

Janny de Roo zei

Alles op z'n tijd he....pfff ik zou er doodmoe van worden....!

miekequilt zei

Wat een drukte, maar je mag trots zijnsleer straks alles hangt. Ik hoop dat er veel bezoekers naar Veldhoven komen.

Unknown zei

Leuk om je in het 'echt' te ontmoeten. En wat een prachtige tentoonstelling van Colette, om trots op te zijn!
Groet Martine