dinsdag 6 juni 2023

Quiltfestival Groningen - kom je langs?

Nog een paar dagen en dan opent Het Quiltfestival in Noord-Groningen (9, 10 en 11 juni). Vele keren kwam ik er als bezoeker, zo leuk, dwalen van dorp naar dorp door het prachtige Groningse landschap, alle kerken/molens/cultureel centra gevuld met textielwerk. 

Deze keer ben ik zelf exposant en Suze Termaat komt mee om te helpen ❤️.  Ik ben samen met Anke Pradel-Sch√∂nknecht  en Marijke van Welzen te vinden in de Jacobus de Meerderekerk in Uithuizen (Locatie 7). PS. En nog iets heel leuks, Marijke neemt ook een prachtig jasje mee wat ze gemaakt heeft uit 1 grote shibori verflap van mij, zo mooi... 

We zien jullie graag langskomen! https://www.quiltfestival.nl/nl/exposanten 

2 opmerkingen:

mia zei

geniet daar van al dat moois, ga het volgen via sites op internet

Dineke zei

We hebben genoten van alle exposities. En nog bedankt voor ons leuke gesprekje over het ijsverven. Ik heb al stof besteld vanmorgen, kan ik komende week gaan verven. Groetjes Dineke Molema-Smit