vrijdag 21 april 2023

Wat te doen met de geverfde mandala's?

Door de jaren heen, verfde ik heel wat mandala's. Het was altijd nog eens mijn plan om hier een serie van te maken en te exposeren. Nou dat exposeren gaat goed komen, ik ben uitgenodigd voor Quiltfestival Noord Groningen, 8-11 juni 2023 in Noord Groningen. Maar de lappen liggen nog in de kast dus een mandala quiltexpositie moet helaas wachten tot een ander jaar...

Ze zijn echt wonderschoon, eigenlijk heel jammer dat die in de kast blijven liggen. Ineens een ingeving, als ik er nu eens iets van liet maken. Kaarten, of... onderzetters? Ik vind het nog niet zo'n gek idee, ga me eens verdiepen in hoe dat geproduceerd moet worden. Wordt vervolgd, nog even genieten van de lappen:
Oh en hoera, bij de speurtocht kwam ik er ook 1 tegen die goed bruikbaar is bij de vierde triade van Colorminds:


Dus ik moet er nu toch mee aan de slag :-). Beetje geel wegpoetsen en blauw toevoegen en dan maar eens denken...


5 opmerkingen:

Marlien zei

Kijk eens bij Vista Print.
Daar kun je voor een redelijke prijs vanalles laten bedrukken.

Joke Hardenbol zei

at zijn ze allemaal prachtig, maar inderdaad moeilijk te gebruiken, want er in knippen is zonde.

Shirley zei

Je kan er altijd een quilt van maken, gewoon door de schitterende lappen in geheel met sashings aan elkaar te naaien, en dan met doorquilten de motieven in de lappen accentueren. Op die manier heb ik van een bonte verzameling tie-die lappen een quilt gemaakt.

Els zei

Niet alleen mandala, maar ook zo'n heerlijk ouderwetse kaleidoscoop :-)
Prachtig, maar inderdaad best moeilijk hoe ze te verwerken . . .
Succes ermee Nienke, er komt vast wel weer iets moois uit !

Antje Kiewied zei


Prachtige mandala's.

Leuk idee om er kaarten/onderzetters van te laten maken.