zondag 6 september 2015

Deze week naar Deventer

Komende week exposeert de Artquilt groep Colorminds in de Bergkerk in Deventer (9 t/m 13 september, dagelijks van 11-17 uur, toegang vrij).

Passion Prints heeft prachtige banieren voor ons op stof geprint, dus we zullen goed vindbaar zijn.


We hebben heel hard gewerkt om onze thema groepsquilts af te krijgen, deze zullen in het koor van de kerk geëxposeerd worden, dat komt er ongeveer zo uit te zien:
Daarnaast zullen de andere wanden vol met individueel werk hangen, in totaal ca.80 artquilts, we hebben goed nagedacht over de inrichting:


Ook de ecoprints krijgen een mooi plekje, MET licht erachter:


De man op de foto is Martin Dijkstra, man van Rita Dijkstra, z'n gewicht in goud waard (Aart zou zeggen, jammer dat-ie zo weinig weegt ;-).

We hebben ook een artikel in Quilt & Zo gekregen, en Marjolijn en Mariëlle hebben daar een leuke kleur-workshop bij geschreven:En er is een winkelroute uitgezet met een flyer waar we in opgenomen zijn:


In Deventer is nl. nog veel meer te doen: de jaarlijkse ledententoonstelling van het Quiltersgilde is te vinden in de Grote of Lebuïnuskerk en daar ga ik mijn thema-inzending Kronkels hopelijk terugzien:


Ook is er een workshopprogramma in de Grote kerk en een lezingenprogramma in de latijnse school.

En niet te missen, een Dear Jane expositie in de Synagoge (vlakbij de Bergkerk) met een bijbehorend activiteiten programma!

De groepsquilt Dear Roses waar ik ook een hoekpunt aan bijgedragen heb, zal dan ook te bewonderen zijn, ik ben er benieuwd naar! Mijn eigen Dear Roses heeft helaas wat stilgelegen ;-) maar na het zien van zoveel moois komt dat vast wel weer op gang!Ik ben alle dagen in Deventer te vinden waarvan het grootste deel in de Bergkerk (in elk geval alle dagen van 13 tot 14 uur om iedere verfvraag te beantwoorden!), hoop veel mensen tegen te komen deze dagen!!

8 opmerkingen:

els zei

O wat is er veel moois te zien in Deventer. Wat jammer dat ik dat allemaal moet missen ....
Heel veel succes en geniet ervan!

Hannie de Beer zei

Voor elk wat wills. Maar ik ben vooral ook benieuwd naar jullie expositie! Ik ben er Woensdag en als het lukt ook nog Vrijdag.
Wie weet zie ik je nog daar?

Aart zei

Wij gaan elkaar vast tegenkomen! Mijn naam wordt weer ijdel gebruikt ;-)

Jo Huijsman zei

Ik hoop je te zien Nienke. Ik wil je en jullie werk heel graag bewonderen en natuurlijk mijn complimenten persoonlijk overbrengen.

Eke zei

Jammer, maar hier kan ik niet bij zijn. Heel veel plezier en succes gewenst allemaal. Aan jullie visie en inzet zal het niet liggen.
Alleen het zien van de foto's is al een feest!

Beth zei

It all looks very exciting. I do hope your show is a wild success!!

marjolijn zei

Het is spannend maar ik kijk er zo naar uit!

Yvette zei

heel veel plezier!!!!!!!!!!