dinsdag 24 juni 2014

Herkenbaar?

Soms gebeurt er zoveel tegelijk dat je niet meer weet waar je eerst of laatst over moet bloggen. Maar helemaal stil vallen is ook zo wat. Daarom pak ik de draad maar op ahv. de foto's die ik van het toestel afgehaald heb ;-).

Allereerst, het is even goed kijken maar er is iets heel fraais met mijn Verfstreep quilt gedaan op de omslag van het blad Vezel:Zo grappig om een detail van je werk op zichzelf zo uitvergroot terug te zien komen!


In het blad een artikel over het verven van gradaties van mijn hand. En heel veel andere interessante artikelen, ik blijf het een geweldig leuk blad vinden voor iedere 'vezel'liefhebber.

8 opmerkingen:

YDéé zei

Wow, wat een gave manier om je eigen werkstuk terug te zien! Nu toch maar de knoop doorgehakt en een abonnement op Vezel afgesloten.
Groeten, YDéé

christina zei

Hilarsch. Hij ligt al een week ongeopend naast me. En het gewoon niet herkend als werk van jou. Heb het direct uit de verpakking gehaald en goed bekeken natuurlijk. Lang leve jouw blog. Anders had het misschien nog een week ongeopend gelegen. Want een mooi blad is het zeker. En fijn om iets van jou daarin te lezen

Beth zei

Holy Cow! You didn't even know how famous you are. Keep doing what you are doing. You are amazing.

Hannie de Beer zei

Ik kocht het tijdschrift in Groningen, en zag meteen jou artikel er in staan maar de foto op de cover heb ik niet herkend, leuk hoor!

els zei

Wat komt dat detail van je werk prachtig over op de omslag van Vezel. Ook een mooi artikel van jouw hand. Heb het no. meteen gekocht in Groningen.

Aart zei

Kijk nu leer je weer anders naar je werk te kijken, misschien eens een serie maken nav een werk. Dit geldt natuurlijk ook voor ieder ander. Ik ben dit blad helemaal vergeten in Groningen, maar ga op zoek naar de uitgever voor een abo.
groetjes, Aart.

Anita zei

Vind het ook een erg leuk blad, had het nog nooit gezien. Maar kwam het in Groningen tegen, meteen een abonnement genomen

Jo Huijsman zei

Door jouw enthousiaste verhalen in Groningen lid geworden en leuk om je artikel te lezen.